Referenties

Amersfoort Jazz Festival

Meerdere keren hebben we een super optreden mogen verzorgen in 'ons eigen' Amersfoort! Zo ook een keer met speciale gast Koh Mr. Saxman uit Thailand.

Stichting Muziekids

Tof optreden op het Marktplein in Hilversum om, samen met artiesten als Kenny B, Gers Pardoel en Edsilia Rombley, geld op te halen voor een fantastisch goed doel: Stichting Muziekids in Hilversum.

Muiderslot

Al meerdere keren was er sprake van een uniek podium, waar het Muiderslot zeker een van de meest bijzondere plekken was welke ons is bijgebleven. Betrof een gala-optreden voor een rotary-club.

Radio 2 Top2000 'De Covers'

Elk jaar brengt Radio twee met Bert Kranenbarg "Top 2000 - De Covers". Wij zonden in 2010, na een geweldige studiodag, Natural Woman van Aretha Franklin in en na stemming van de luisteraars werden we 2e van de 750 geselecteerde inzendingen. Helaas, net geen tv-optreden.....

ZandFoort aan de Eem

Ook ZandFoort aan de Eem is zo'n bijzondere locatie waar we meerdere keren opgetreden hebben. Tijdens een huwelijksfeest en Lazy Sunday Jazz Afternoon.

Clash of the coverbands

"The only way to Paradiso!". Als eerste grote band in de geschiedenis van de gerenommeerde Clash Of The Coverbands competitie speelden we na lokale voorrondes in poppodium de IJsbreker in Leusden in Plan-C te Rotterdam.

Big Band Festival Goor

Het was een eer om op één van de oudste en gezelligste festivals van Nederland te kunnen spelen.

Rabobank

Een mooi voorbeeld waar we onze band over de gehele linie konden inzetten: een personeelsfeest van de Rabobank. Begonnen heel klein met zangeres en gitaar tijdens het diner. Bij het dessert schoof de rest van het combo aan om vervolgens met de complete band een grandioze feestavond te verzorgen welke nog tot in de late uurtjes doorging.

Brasserie Kroonenburg

De Amersfoortse brasserie Kroonenburg is meerdere keren ons podium geweest; een eerte try-out in 2009, een goed bezochte LajBB-Q, een kerstspecial en in augustus 2015 de Funky Sunday BBQ het feestje ihkv de stokoverdracht van Thijs van Otterloo naar Frans Mineur.

Leusden Jazz

Meerdere malen opgetreden tijdens het toffe Leusden Jazz Festival, o.a. tonden we geprogrammeerd tussen Hans Dulfer, Saskia Laroo, DJ Maestro, Boris, Rita Reys, Gare du Nord en Sabrina Starke.

Achmea

In een afgeladen Jaarbeurs Utrecht speelden we voor ruim 10.000 man publiek van Achmea. En dat in het rijtje tussen Alain Clark, het Metropole Orkest, Jacqueline Govaert (Krezip), Xander de Buisonjé en Acda & de Munnik.

Nederlandse Spoorwegen

Inmiddels als meerdere optredens verzorgd voor de NS. Op station Amersfoort Centraal luisterden we het NS Tryout Festival op. Treinreizeigers die en passant getrakteerd werden op een onze swingende live muziek in de stationshal, blijken dankbaar publiek te zijn!

Bij de NS stond het jaar 2014 in het teken van 175 jaar spoorwegen in Nederland en organiseerden hét najaarsevenement van 2014: De Spoorparade. De Later als je Big Band heeft een geweldig optreden verzorgd centraal op de Wagenwerkplaats van de NS, pal naast station Amersfoort.

Evenementenlocatie Gooiland in Hilversum

Tijdens de altijd gezellige VSOP Borrel in Gooiland te Hilversum hebben we al enkele keren met zowel het combo als de big band een mooi feest gebouwd! Het dak ging eraf!

Goois Jazz Festival in 't Spant in Bussum

De Later als je Big Band heeft tijdens de 32e editie van het Goois Jazz Festival 2 spetterende sets neegezet. Onder de bezielende leiding van gast-bandleider Jacco Minnaard werd het afwisselende programma enorm gewaardeerd door het publiek, getuige de volle dansvloer en de enthousiaste reacties. Een geweldig georganiseerd evenement met naast LajBB ook optredens van o.a. Edsilia Rombley, Yuri Honing, Peter Beets en Og3ne.

Bevrijdingsfestival Zeist

70 jaar bevrijding is in 2015 in Zeist groots gevierd met een geweldig muziekfestival. De Later als je Big Band heeft naast de good old swing van Glenn Miller uiteindelijk ook een mooie set met eigen repertoire ten gehore gebracht.

Kanaalconcerten Apeldoorn

Een geweldig jaarlijks terugkerend muzikaal evenement waar de Later als je Big Band al enkele malen het dak eraf heeft gespeeld.

Open Monumentendag Zierikzee

Heerlijk in de zon, op een mooi podium midden in het prachtige centrum van Zierikzee met een geweldig publiek!

Amersfoort: De Liedjesfabriek

Georganiseerd door Stichting '033 in actie', heeft LajBB belangeloos een optreden voor goed doel 'De Liedjesfabriek' een tof optreden verzorgd op de Groenmarkt in Amersfoort.

Kopje Cultuur Steenwijk

Een meerdaags cultureel evenement in Steenwijk, waar LajBB de afsluiting op zondag heeft verzorgd met een mooi muzikaal feestje!

Koningsdag Bussum

Spelen op Koningsdag is altijd leuk; helemaal in Bussum met LajBB!